Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q)!

01. Γιατί σε λένε "Spider"; Ποια είναι η ιστορία σου;
Ποιος είμαι? Είμαι ο Spider... Κάποιοι με γνωρίζετε ήδη, είτε διαβάζοντας  κάποιο κόμικ για μένα είτε βλέποντας κάποια από τις ταινίες μου.

Κάποιοι μπορεί να είστε φανατικοί υποστηρικτές μου... Κάποιοι μπορεί απλά να έχετε ακούσει κάπου το όνομά μου... Όπως και να'χει, πιστεύω

πως όλοι λίγο-πολύ γνωρίζετε την ιστορία μου. Ήμουν ένας μαθητής... όχι και τόσο δημοφιλής! Ώσπου σε μία εκπαιδευτική εκδρομή του σχολείου, συνέβη κάτι... ξαφνικό και απρόοπτο. Από τότε όλα στη ζωή μου άλλαξαν... ακόμα κι εγώ ο ίδιος! Η αιτία? Ένα απλό τσίμπημα αράχνης. Από κείνη τη μέρα, άρχιζαν να με θεωρούν... "Υπερήρωα". Οι δυνάμεις μου αυξήθηκαν υπερβολικά, ενώ άρχισα να αποκτώ και υπερφυσικές ικανότητες.

Νόμιζα όμως πως αυτό δε θα άλλαζε και τον τρόπο ζωής μου...

Πως θα μπορούσα να ζω σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Μα αυτό ήταν αδύνατον.. Νόμιζα πως ήμουν ο μόνος "Υπερήρωας" στον κόσμο.

Μα γρήγορα συνειδητοποίησα πως υπάρχουν κι άλλοι Υπερήρωες, άλλοι

καλοί, άλλοι... όχι τόσο, ο καθένας με τις δικές του ιδιαίτερες δυνάμεις και ικανότητες. Κάποιοι αγαπούν και σέβονται τον κόσμο και τη δικαιοσύνη, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν πιο... ύπουλα σχέδια. Θα μπορούσα να αγνοήσω τις δυνάμεις μου και τα ύπουλα σχέδια των "κακών", για να ζήσω μία ήρεμη και φυσιολογική ζωή. Όμως δεν το έκανα. Κι έτσι ξεκινά η ιστορία μου ως Spider... Έτσι ξεκινούν όλες οι ιστορίες που έχετε διαβάσει ή δει, για μένα και τον Υπερήρωα που κρύβεται μέσα μου.

02. Θα έρθεις μόνος σου στο πάρτυ μου;
Θα έρθω στο πάρτυ σου με όποιον ήρωα εσύ επιλέξεις να γνωρίσεις από κοντά και να βοηθήσει με τις δικές του σούπερ δυνάμεις  να σωθεί το πάρτυ σου!


03. Κι αν έρθει κάποιος "κακός" στο πάρτυ μου;
Τότε θα με βοηθήσετε να τον νικήσουμε  και να τον κάνουμε να μετανιώσει που ήρθε  να μας χαλάσει το πάρτυ!!


04. Μετά θα μείνει και ο "κακός" μαζί μας;

Κάποιοι "κακοί" στο τέλος καταλαβαίνουν το λάθος τους και μετανιώνουν. Κάποιοι άλλοι όμως προσπαθούν να βρουν άλλους τρόπους για να πετύχουν τους στόχους τους. Ας ελπίσουμε ο "κακός" που θα επιδιώξει να χαλάσει το πάρτυ μας, στο τέλος να μετανιώσει για τη στάση του και... γιατί όχι! να μείνει μαζί μας για παιχνίδι!!!

05. Τι θα κάνουμε στο πάρτυ μου;

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσουμε υπέροχα! Θα γνωρίσετε εμένα και τους υπόλοιπους σούπερ ήρωες, θα με δείτε να σας σώζω από τον "κακό" που θα προσπαθήσει να μας "χαλάσει" το πάρτυ, θα παίξουμε όλοι μαζί, θα είμαστε κοντά σου όταν σβήνεις τα κεράκια, θα βγάλουμε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες και θα μοιράσω σε όλους σας αυτόγραφα. Το πιο σημαντικό όμως , είναι πως εσύ και οι φίλοι σου θα έχετε αποκτήσει έναν καλό φίλο: τον Spider, που πάντα θα φροντίζει να σας προστατεύει από τους "κακούς" που παραμονεύουν...

Το πάρτυ είναι δικό σου! Γι' αυτό, σου προτείνω να καλέσεις όσους φίλους και φίλες θέλεις να βρίσκονται κοντά σου σε αυτήν την τόσο ξεχωριστή μέρα για σένα.

07. Και αν δεν υπάρχει αρκετός χώρος για παιχνίδια;
Αν υπάρχει κέφι και χαρούμενη διάθεση, τότε πάντα υπάρχει και χώρος για παιχνίδι!!! Παρ' όλα αυτά, ο βοηθός του Spider θα ελέγξει το διαθέσιμο χώρο λίγες μέρες πριν το πάρτυ σου και θα προσαρμόσει όλα τα παιχνίδια μας σε αυτόν! 


08. Θα μπορώ και εγώ να κινούμαι σαν το Spider;
Κάθε ήρωας έχει τις δικές του ιδιαίτερες ικανότητες, τις οποίες εκφράζει μέσα από τα ιδιαίτερα προσωπικά χαρακτηριστικά του στοιχεία. Ένα από αυτά είναι και η κινησιολογία του! Ο ιδιαίτερος τρόπος που εγώ κινούμαι, με βοηθά να δρω γρήγορα σε περίπτωση που χρειαστεί να αντιμετωπίσω κάποιον κακό ή να σώσω κάποιον καλό, αλλά και να εκμεταλλεύομαι τα δυνατά μου σημεία και τις δυνατότητές μου ως Υπερήρωας... Στο πάρτυ σου όχι μόνο θα παίξουμε και θα διασκεδάσουμε, αλλά θα μάθω σε σένα και όλους τους καλεσμένους σου να μιμείστε τις κινήσεις μου!!


09. Πότε ακριβώς θα έρθεις;
Συνήθως φτάνω στα πάρτυ 15-20 λεπτά αφού ξεκινήσουν... Κι αυτό, γιατί  μόλις έρθω, θέλω να βρίσκονται ήδη κοντά σου όλοι οι φίλοι που έχεις καλέσει!! Για το θέμα αυτό όμως, θα συνεννοηθώ και με τους γονείς σου...


10. Την ώρα της τούρτας όμως, θα είσαι κοντά μου;
Η ώρα της τούρτας είναι η πιο σημαντική για σένα! Ας μην ξεχνάμε πως ο λόγος που γίνεται το πάρτυ είναι για να σβήσεις τα κεράκια σου με όλους τους καλούς σου φίλους κοντά σου. Κι εγώ σίγουρα θα είμαι ένας από αυτούς!!!


11. Θα μου πάρεις και δώρο;
Φυσικά! Εάν εσύ το επιθυμείς! Είναι ένας τρόπος να σου ευχηθώ και να σε ευχαριστήσω που με κάλεσες στο πάρτυ σου!

Θα είναι ένα δώρο-έκπληξη για να με θυμάσαι!!


12. Οι φίλοι μου όμως πώς θα σε θυμούνται;
Εάν εσύ το επιθυμείς, θα προσφέρω σε όλους  αυτόγραφα με ειδική αφιέρωση για τον καθένα! Έτσι όλοι οι φίλοι σου θα θυμούνται το "Spider" πάρτυ σου και κανένας δε θα φύγει παραπονεμένος..


13. Θα μπορέσουμε να βγούμε φωτογραφία μαζί σου; Πότε;
Φυσικά και θα βγάλουμε πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες, τόσο κατά τη διάρκεια του πάρτυ, όσο και λίγο πριν φύγω...

Οι τελευταίες μάλιστα, θα είναι μπροστά σε ειδικό φόντο, σχετικό με την ιστορία και τις περιπέτειές μου!


14. Και αν κάποιοι φίλοι μου σε φοβηθούν και δεν θέλουν να παίξουν μαζί σου;
Χμμ... Η αλήθεια είναι πως δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό... Συνήθως τα παιδάκια χαίρονται όταν με βλέπουν και θέλουν να παίξουν μαζί μου! Αλλά σε περίπτωση που κάποιος καλεσμένος σου με φοβηθεί, εκεί θα βοηθήσουν οι υπόλοιποι σούπερ ήρωες  με τον τρόπο τους...

Αν το παιδάκι συνεχίζει να φοβάται, τότε θα χρειαστούμε και τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά του που θα βρίσκεται εκεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις, τα παιδάκια ηρεμούν και αισθάνονται ασφαλή όταν νιώθουν την παρουσία του γονιού δίπλα τους. Έτσι, θα προσαρμοστεί και θα συμμετέχει όπως όλα τα άλλα παιδάκια στα παιχνίδια και τις δραστηριότητές μας!


15. Στο πάρτυ μου θα καλέσω και κορίτσια! Θα περάσουν το ίδιο καλά με εμάς;
Βέβαια θα περάσουν το ίδιο καλά με εσάς! Σαν ήρωας δεν είμαι μόνο αγαπητός στα αγοράκια αλλά και στα κοριτσάκια! Τα παιχνίδια που θα παίξετε με εμένα και τις σούπερ ηρωίδες,  θα είναι ομαδικά και εξίσου διασκεδαστικά τόσο για τους φίλους  όσο και για τις φίλες σου! 


16. Πόσο περίπου θα μείνεις στο πάρτι μαζί μας;
Θα μείνω στο πάρτυ σου 2,5-3 ώρες! Αν βέβαια εσύ θέλεις να μείνω περισσότερο, θα πρέπει να μου το ζητήσεις από πριν. Θα περάσουμε ώρες γεμάτες παιχνίδι, θεατρικό show, γέλιο και πολλή διασκέδαση!! Θα βγάλουμε τις αναμνηστικές φωτογραφίες, και μαζί με αυτές, θα χαρίσω σε όλους σας προσωπικά μου αυτόγραφα με ειδική αφιέρωση για τον καθένα σας έτσι ώστε να με θυμάστε... Δυστυχώς, στο σημείο αυτό θα έχει φτάσει η στιγμή να φύγω... Κάποιος χρειάζεται τη βοήθειά μου και πρέπει να τρέξω να τον σώσω!!!!​ Είμαι σίγουρος όμως πως κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε...