Γιατί Εμάς...!

Δίνουμε μία ξεχωριστή νότα στο πάρτυ σας μέσα από ένα πλήρες και ολοκληρωμένο πακέτο παροχών, διασκέδασης και... show!!

Οι μικροί μας φίλοι θα ψυχαγωγούνται όχι μόνο από τον αγαπημένο τους ήρωα Spider, αλλά και από γλυκιά του νεραιδούλα Tinky, την μαχήτρια Wonder Girl, την αγαπημένη του φίλη Black Jag, την γνωστή Lara Girl, την ισχυρή Super Blonde και τον μοναδικό Κλέφτη Τουρτών.


Η επαγγελματικά σχεδιασμένη στολή του Spider κατασκευάστηκε με πρότυπο τη στολή της ταινίας  "The Amazing Spiderman 2", με στόχο ένα ποιοτικό και αντιστοίχων προδιαγραφών αποτέλεσμα. ​Καθώς και οι στολές των υπόλοιπων ηρώων είναι εξίσου χειροποίητες και αγγίζουν οπτικά τις εμφανίσεις των ταινιών.

 

Η έμφασή μας στη λεπτομέρεια και την ποιότητα της στολής είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής, τα οποία οδηγούν σε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που κερδίζει τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

Επειδή πρόκειται για έναν ήρωα ο οποίος πέραν της ιδιαίτερης στολής διαθέτει και εξίσου ιδιαίτερη κινησιολογία, δόθηκε εξίσου μεγάλη έμφαση στη διεξοδική μελέτη και αποτύπωση των κινησιολογικών στοιχείων του.

Τον καλεσμένο σας Spider και την παρέα του υποδύονται έμπειροι ηθοποιοί κατόπιν ιδιαίτερης και λεπτομερούς εκπαίδευσής τους πάνω στα ξεχωριστά στοιχεία της κινησιολογίας των ηρώων της ταινίας. 

Το αποτέλεσμα πείθει ακόμα και τους πιο ...δύσπιστους!

Οι μικροί μας φίλοι θα ψυχαγωγηθούν και θα διασκεδάσουν με τον Spider, την Tinky, την Wonder Girl, την Super Blonde, την Lara Girl, την Black Jag και τον Κλέφτη Tουρτών, μέσα από μία σειρά ομαδικών παιχνιδιών προσαρμοσμένων στις ηλικιακές δυνατότητες, τον αριθμό των παιδιών καθώς και στην προσαρμοστικότητα και ανταπόκρισή τους. 

Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά, να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία παιχνιδιού, διασκέδασης και ...περιπέτειας!​


Επειδή μια τέτοια εμπειρία θέλουμε να μείνει αξέχαστη σε όλους, δίνουμε στους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους μας τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους ήρωα με έναν πρωτότυπο και... ρεαλιστικό τρόπο! Πώς σας φαίνεται η ιδέα να ποζάρετε με τον Spider σε ειδικό και πάντα σχετικό με την ιστορία του φόντο? Και φυσικά χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για εσάς! 

Επιπλέον, όλα τα παιδιά θα παίρνουν τα προσωπικά Αυτόγραφα που θα τους χαρίζει ο Spider με ιδιαίτερη για

το καθένα αφιέρωση, έτσι ώστε να έχουν ένα ακόμη πιο προσωπικό ενθύμιο

από τον ίδιο! 

Δεσμευόμαστε για ένα ξεχωριστό και διαφοροποιημένο από τα ελληνικά δεδομένα αποτέλεσμα! 

Εγγυόμαστε μια ποιοτική διασκέδαση η οποία σε συνδυασμό με την απόλυτα ρεαλιστική ενσάρκωση του αγαπημένου σας ήρωα, οδηγεί σε μία πρωτοποριακή και πρωτότυπη ατμόσφαιρα, για ένα πάρτυ που θα ...συζητηθεί!!!

©2018 thepartyheroes.gr | All rights reserved

Οι χαρακτήρες δεν συνδέονται σε καμία περίπτωση με τις εταιρείες MARVEL, DISNEY COMICS, DC, SONY PICTURES ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ή οργανισμό. Δεν αποτελεί πρόθεσή μας η παραβίαση των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων.'Ολοι οι συνεργάτες μας είναι ανεξάρτητοι και δεν σχετίζονται με καμία από τις παραπάνω εταιρείες. Όλα τα κοστούμια και σκηνικά που χρησιμοποιούνται σε αυτή την ιστοσελίδα προορίζονται μόνο για αναπαράσταση και δεν έχουν άδεια χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων καθώς και δεν παρέχονται σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο προς πώληση ή ενοικίαση. Μπορούμε να δεχτούμε συνεργασία με πελάτες που αναγνωρίζουν ότι δεν εκπροσωπούμε κανένα χαρακτήρα-ήρωα με άδεια. Τα κοστούμια μας έχουν παρόμοια εμφάνιση με τους χαρακτήρες τους οποίους εμπνέονται και δεν μπορούν να ερμηνευθούν ως πρωτότυπα. Σε κάθε λογότυπο και εμπορικό σήμα παραμένει η πνευματική και εμπορική ιδιοκτησία του κατασκευαστή που κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα του αρχικού αντικειμένου. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.